#
METODOLOGIA FASOLET
Cartell metodologia fasoletL’escola de música de Espai de Música Jove del Verger estrena enguany un sistema d’iniciació a la música anomentat FASOLET, dirigit als xiquets/es des de 4 fins als 8 anys.

El Sistema d’Iniciació  que s’ha creat baix la direcció de Patricia Moreno i les Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida és un sistema integral d’ensenyament
musical que té per principi despertar el màxim potencial dels xiquets/es i desenvolupar la comprensió global i la sensibilitat cap a la música.

A diferència d’altres sistemes d’ensenyament tradicionals, aquest sistema entén que l’ensenyament musical ha de ser una experiència compartida i exercitada en grup. L’ideal és que els xiquets gaudisquen de la música amb els seus pares, per a fomentar en ells actituds i comportaments positius cap a la música.

Potència el desenvolupament de la creativitat musical, ensenyant la música com a un llenguatge innat, que ajude a l’alumne a expressar-se d’una forma natural.

La metodologia Fasolet i Fasolet Júnior perseguix uns mateixos objectius, la diferència fonamental és que FASOLET està dirigit a xiquets/es de 4 anys i comprèn 4 cursos i FASOLET JÚNIOR està pensat per a xiquets de 6 anys i la seua durada és de 2 cursos.

L’objectiu final de l’activitat de l’Educació Musical Fasolet és “cultivar el sentit musical innat de cadascú i desenvolupar la capacitat de crear practicant música per a ajudar-li a compartir amb els companys el sentiment de fer la seua pròpia música”.

1 Objectius
2 Principis fonamentals
3 Continguts
 
 

Revista el Contrapunt

Calendari

<<  Maig 2020  >>
 Dil  Dim  Dim  Dij  Div  Dis  Diu 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031