#
Principal Què puc estudiar a l'ESMMUJ? Departament de Música Moderna
Departament de Música Moderna

 En classe de baix electric  

   El Departament de Música Moderna funciona com a tal des del curs 2006-07, iniciant-se amb les especialitats de Guitarra elèctrica i Baix eléctric. Actualment l'oferta está ampliada amb Bateria, Combo i Harmonia Moderna. Este Departament està pensat per a gent a partir dels 14 anys i gent adulta sense importar el nivell musical. El principal objectiu és formar a gent amateur dins l'àmbit de les músiques denominades actuals i possibilitar una formació que s'adapte als plans d'estudis superiors actuals, on cada vegada mes entren de manera oficial els estudis oficials de jazz i música moderna.    
 En classe de percussio
   Les classes individuals són de 45 minuts, estant el ritme d'aprenentatge marcat i pactat entre alumne i professor. Encara que no és obligatori , si l'alumne no té cap formació musical és recomanable estudiar llenguatge musical, dins el pla d'estudi del Grau Elemental ofertat per l'escola o bé, depenent de l'edat, al Llenguatge Musical Adults.

   En el curs actual 2008-09 s'oferta també com a reforç teòric l'assignatura Harmonia Moderna, on es pot adquirir una visió ampla per a l'enteniment de les estructures i les progresions harmòniques, sentant unes bases sòlides per a la composició, arranjaments i improvisació.

 

   Així mateix en el curs actual hem iniciat una nova aventura amb la inclusió dels Combos com assignatura independent on els alumnes que així ho desitgen podran optar, d'una manera divertida i entrentinguda, a experimentar en grup els coneixements que van adquirint amb els seus instruments. Els estils de música es programen a principi de curs intentant abarcar tota aquella musical actual en la que l'alumne es senta integrat.

 

   Els combos estan conformats per baix eléctric, guitarra eléctrica, bateria i percussió. El nivell de cada alumne será decissiu per a formar part d'un combo o altre. Les classes tenen una durada d'una hora setmanal.
 
   Anar a:
 
 

Revista el Contrapunt

Calendari

<<  Maig 2020  >>
 Dil  Dim  Dim  Dij  Div  Dis  Diu 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031