#
Principal Què puc estudiar a l'ESMMUJ? Departament de Música Tradicional
Departament de Música Tradicional

 Foto en classe de dolçaina 

   El departament de Música Tradicional està dirigit especialment a gent adulta i no tan adulta amb especial inquietud per la cultura musical autòctona de les terres valencianes. És en definitiva l’eix central de l’escola i amb el que es va iniciar el projecte educatiu. El pla d’estudis està dissenyat expressament per a aquella gent que té moltes ganes d’aprendre a tocar un instrument tradicional, bé siga el Tabalet o La Dolçaina , fugint de la rigidesa, per altra banda necessària, que comporta l’estudi reglat del Grau elemental de qualsevol especialitat. 

 

   Les assignatures que actualment s’imparteixen són : Dolçaina, Tabalet, Llenguatge Musical i Conjunt Instrumental.

 

foto en classe de tabal    Les classes d’instrument són individuals de 30 o 45 minuts segons el nivell de cada alumne i sempre amb l’elecció que tria el propi alumne. Per tal d’establir un reforç en el llenguatge Musical, s’oferta l’assignatura per a tots aquells interessats que bé assessorats pel professor o bé per iniciativa pròpia decideixen cursar-la. És altament recomanable per a tots aquells que posseeixen escassa o nul·la formació musical.

 

 foto en classe de solfeig

   D’altra banda s’ofereix també de manera optativa la possibilitat de cursar Conjunt instrumental com a complement formatiu d’iniciació a la colla, formació per altra banda, molt extesa, en la que tard o prompte tots els dolçainers i tabaleters acaben posant en pràctica els seus coneixements.

 

 

Anar a:
 
 

Revista el Contrapunt

Calendari

<<  Maig 2020  >>
 Dil  Dim  Dim  Dij  Div  Dis  Diu 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031